Υπηρεσίες

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους συνεργάτες και πελάτες μας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με συνέπεια και ποιότητα. Αποστολή μας είναι η διαρκής παροχή υψηλού επιπέδου προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες μας.

Ερευνούμε συνεχώς την αγορά για την επέκταση της γκάμας των προϊόντων μας, αναπτύσσουμε ένα ολοένα πιο αποτελεσματικό και αποδοτικό δίκτυο πωλήσεων και διανομής και προσφέρουμε υψηλού επιπέδου τεχνική υποστήριξη και τεχνογνωσία.

Δημιουργία battery packs για ειδικές εφαρμογές, ανακατασκευή παλαιών battery packs με νέα στοιχεία.

Διαθέτουμε Σύστημα Ποιότητας ISO 9001:2015

Η ανάπτυξη και η εφαρμογή ενός Συστήματος Ποιότητας σύμφωνα με το ISO 9001:2015 αποτελεί απόδειξη:

Της ικανότητας της εταιρείας να παρέχει με συνέπεια προϊόντα τα οποία ικανοποιούν τις απαιτήσεις των πελατών και τις εφαρμοστέες νομικές και κανονιστικές απαιτήσεις.

Της προσπάθειας της εταιρείας να αυξήσει την ικανοποίηση των πελατών της μέσω της αποτελεσματικής εφαρμογής του συστήματος, συμπεριλαμβάνοντας διεργασίες για τη συνεχή βελτίωση του και για τη διασφάλιση της συμμόρφωσης με τις απαιτήσεις των πελατών.

Προσφέρουμε

 • Υποστήριξη πελατών. Προσφέρουμε τη καλύτερη υποστήριξη των πελατών μας πρίν και μετά την πώληση.
 • Ευέλικτους τρόποι πληρωμής. Προσφέρουμε τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση και ευκολία με ευέλικτες λύσεις πληρωμής.
 • Προσωπικός σύμβουλος. Ο δικός σας προσωπικός σύμβουλος βρίσκεται πάντα δίπλα σας για να σας βοηθήσει.

Είμαστε κοντά σας.

Είμαστε κοντά σας. Επισκεφτείτε την έδρα μας της εταιρείας μας, για να μιλήσουμε από κοντά για τις ανάγκες σας. Η τεχνογνωσία και η άριστη εξυπηρέτηση πελατών έχει οδηγήσει την εταιρεία μας σε ηγετική θέση στο χώρο.

Service centers.

  Θέλετε να είστε πάντα ενημερωμένοι για τα νέα μας; Επιλέξτε να λαμβάνετε το newsletter μας με τις πιο πρόσφατες προωθητικές ενέργειες.

  Κάντε κύλιση στην κορυφή
  elGreek
  Μετάβαση στο περιεχόμενο