Εγγύηση

Τα πωλούμενα προϊόντα καλύπτονται με εγγύηση 6 μηνών από την παράδοση τους στον αγοραστή, έναντι κατασκευαστικών και μόνο ελαττωμάτων, που υπήρχαν κατά τη στιγμή της παράδοσης τους.

Μετά την πάροδο των 6 μηνών από την παράδοση, θα πρέπει ο αγοραστής να αποδείξει με τεχνική έκθεση αρμοδίου πιστοποιημένου πραγματογνώμονα, την κατασκευαστική ελαττωματικότητα του πωληθέντος προϊόντος για να ισχύσει η νόμιμη εγγύηση (άρθρο 534 επ. Α.Κ )

Η προσκόμιση από τον αγοραστή της απόδειξης λιανικής αγοράς ή του τιμολογίου αγοράς καθώς και της συσκευασίας του προϊόντος, αποτελούν απαραίτητες προϋποθέσεις για την ισχύ της εγγύησης.

Η εγγύηση δεν ισχύει εάν έχει γίνει από τον αγοραστή κακή ή λανθασμένη χρήση του προϊόντος ή παραβίαση των προϋποθέσεων και των κανόνων ασφαλείας, που έχει ορίσει ο κατασκευαστής του πωληθέντος προϊόντος, ή εξυπακούονται από την ίδια την φύση του προϊόντος.

Η πιθανή αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος δεν επιφέρει την επέκταση της εγγύησης ούτε την ανανέωση της λήξης της εκτός ιδιαίτερης έγγραφης συμφωνίας, με την οποία παρέχεται άπαξ νέα 3μηνη εγγύηση για το αντικατασταθέν προϊόν.

Ετικέτα ασφαλείας

Ετικέτα ασφαλείας battery pack
Ετικέτα ασφαλείας battery pack

Σε όλα τα ανακατασκευασμένα ή από δημιουργία ή αντικατάσταση battery pack στα εργαστήριά μας τοποθετείται ειδική επιπρόσθετη αυτοκόλλητη διασπώμενη Ετικέτα Ασφαλείας / Εγγύησης σύμφωνα με τους Όρους – Προϋποθέσεις (Ο.Π.). Επάνω στην ειδική ετικέτα ασφαλείας υπάρχει ένα προτυπωμένο barcode καθώς και ο κωδικός του τεχνικού που ανέλαβε την ανακατασκευή / δημιουργία του battery pack της εγγύησης.)

Το προτυπωμένο Barcode που υπάρχει στην ετικέτα ασφαλείας τοποθετείται πάνω στο ανακατασκευασμένο ή από δημιουργία battery pack. Το ίδιο barcode αναγράφεται και στο παραστατικό πώλησης, έτσι ώστε να υπάρχει ταυτοποίηση για την ισχύ της εγγύησης σύμφωνα με τους (Ο.Π.).

Η υπηρεσία Battery Pack Professional (B.P.P.) προσφέρει εγγύηση σωστής λειτουργίας για 6 μήνες για τα ανακατασκευασμένα ή από δημιουργία επαναφορτιζόμενα χειροποίητα B.P. Το χρονικό διάστημα των 6 μηνών από την ημερομηνία κατασκευής, ισχύει με τους ακόλουθους ΟΡΟΥΣ - ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ (Ο.Π). (Εξαιρούνται ειδικές περιπτώσεις με στοιχεία συγκεκριμένων προδιαγραφών, για τις οποίες θα γίνεται ξεχωριστή σχετική έγγραφη συμφωνία για τον χρόνο της εγγύησης).

Όροι - Προυποθέσεις

 • Η εγγύηση δεν ισχύει στην περίπτωση που έχει αλλοιωθεί ή αφαιρεθεί η διασπώμενη ετικέτα ασφαλείας.
 • Η εγγύηση δεν ισχύει, εάν το χειροποίητο battery pack έχει υποστεί κακή χρήση (π.χ. βραχυκύκλωμα) ή υλική φθορά (π.χ. στο κέλυφος).
 • Τα battery pack θα πρέπει να επαναφορτίζονται με τον εργοστασιακό ή τον κατάλληλο φορτιστή αντίστοιχης τεχνολογίας. Σε περίπτωση λανθασμένης επιλογής φορτιστή και λανθασμένου τρόπου φόρτισης, δεν ισχύει η εγγύηση.
 • Η εγγύηση δεν ισχύει εάν το battery pack έχει υποστεί βλάβη από υψηλές θερμοκρασίες, ψύξη, υγρασία, πτώση, αμέλεια.
 • Τα προϊόντα των υπηρεσιών της Battery Pack Professional (B.P.P.) πρέπει να χρησιμοποιούνται ακολουθώντας προσεκτικά τις οδηγίες που αναφέρονται στις οδηγίες χρήσης και συντήρησης.
 • Η μέγιστη χωρητικότητα των battery pack μειώνεται με το χρόνο και την χρήση.
 • Η προσκόμιση αντίγραφου της απόδειξη λιανικής αγοράς αποτελούν προυπόθεση για την ισχύ της εγγύησης. Η ημερομηνία που αναγράφεται επάνω στα παραστατικά αγοράς αποτελεί και την ημερομηνία έναρξης της εγγύησης, η οποία λήγει με την συμπλήρωση των 6 μηνών από την ημερομηνία αγοράς.
 • Η εκτέλεση μιας επισκευής του battery pack ή και αντικατάστασης του, υπό τις προϋποθέσεις που ορίζει η εγγύηση, δεν επιφέρει την επέκταση της εγγύησης ούτε την ανανέωση της λήξης αυτής.
 • Ενημερωθείτε για την σωστή χρήση και συντήρηση των μπαταριών - battery pack.

Επιστροφή προϊόντος λόγω DOA:

Σε περίπτωση επιστροφής προιόντος λόγω DOA (Dead on Arrival) και αφού πρώτα έχει υπάρξει συννεόηση με το κατάστημα μας (με email στο info@batterypack.gr η με τηλέφωνο στο 2106452865) ο πελάτης έχει περιθώριο 10 ημερολογιακών ημερών να μας αποστείλει το προιόν με δική μας χρέωση με μεταφορικό μέσω επιλογής της εταιρίας μας. Το προιόν πρέπει να συνοδεύεται από το παραστατικό πώλησης, την συσκευασία του και την φόρμα αίτησης επιστροφής εμπορεύματος.

Υπαναχώρηση πελάτη

Εφ’ όσον το πωληθέν προϊόν δεν είναι ελαττωματικό κατά την παράδοση, αλλαγή του προϊόντος ή υπαναχώρηση του αγοραστή δεν ισχύει εάν η πώληση έχει γίνει από τα φυσικά καταστήματά μας ή εάν η αξία του προϊόντος είναι μικρότερη των 30 ευρώ ή εάν ο αγοραστής δεν είναι καταναλωτής υπό την έννοια του κωδικοποιημένου Ν. 2251/94 περί προστασίας των καταναλωτών, αλλά είναι επιτηδευματίας ή έμπορος που ενεργεί για λόγους που εμπίπτουν στην εμπορική, επιχειρηματική ή ελεύθερη επαγγελματική του δραστηριότητα.

Σε αγορά που πραγματοποιείται από απόσταση (εκτός φυσικού καταστήματος), ο καταναλωτής-αγοραστής έχει δικαίωμα υπαναχώρησης εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παράδοση του προϊόντος.

Η δήλωση υπαναχώρησης του καταναλωτή πρέπει να γίνεται εγγράφως.

Από το δικαίωμα υπαναχώρησης εξαιρούνται τα προϊόντα που λήγουν σύντομα, τα προϊόντα που ήταν σφραγισμένα-συσκευασμένα και έχουν αποσφραγιστεί μετά την παράδοσή τους, τα προϊόντα που δεν είναι απολύτως άθικτα, στην ίδια ακριβώς κατάσταση που είχαν παραδοθεί, τα προϊόντα και έχουν χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο.

Σε περίπτωση επιστροφής κάποιου προϊόντος πρέπει να συμπληρωθεί υποχρεωτικά από τον πελάτη η κάτωθι αίτηση επιστροφής εμπορεύματος και να αποσταλεί στο info@batterypack.gr.

Φόρμα αίτησης επιστροφής εμπορεύματος

Είμαστε κοντά σας.

Είμαστε κοντά σας. Επισκεφτείτε την έδρα μας της εταιρείας μας, για να μιλήσουμε από κοντά για τις ανάγκες σας. Η τεχνογνωσία και η άριστη εξυπηρέτηση πελατών έχει οδηγήσει την εταιρεία μας σε ηγετική θέση στο χώρο.

Service centers.

  Θέλετε να είστε πάντα ενημερωμένοι για τα νέα μας; Επιλέξτε να λαμβάνετε το newsletter μας με τις πιο πρόσφατες προωθητικές ενέργειες.

  Κάντε κύλιση στην κορυφή
  elGreek
  Μετάβαση στο περιεχόμενο