Διαδικασία Παραλαβής Pack Προς Ανακατασκευή – Δημιουργία – Αντικατάσταση

Οι πελάτες μπορούν να μας αποστέλλουν τα παλαιά Battery packs, τα οποία προορίζονται αρχικά για Διάγνωση και εφόσον συναινέσουν στο κόστος ξεκινάει η Ανακατασκευή – Δημιουργία  – Αντικατάσταση, με 3 τρόπους :

  1. Οι πελάτες παραδίδουν οι ίδιοι τα προς Διάγνωση battery packs στην έδρα της εταιρίας στους Αμπελοκήπους.
  2. Οι B2B πελάτες τα παραδίδουν, συνοδευμένα με το δελτίο αποστολής, στον οδηγό της εταιρείας ο οποίος τα παραδίδει εκείνος στην έδρα μας.
  3. Οι B2B & B2C πελάτες τα αποστέλλουν με οποιαδήποτε courier – πρακτορεία με δική τους χρέωση στην έδρα μας.

Ο υπεύθυνος παραλαβής των προς Διάγνωση Battery packs, θα πρέπει να ακολουθεί τα παρακάτω βήματα :

  1. Να καταχωρεί με δελτίο ποσοτικής παραλαβής στο πρόγραμμα τα παλαιά Battery packs / συσκευή που μας έχει παραδώσει ο πελάτης.

Υπάρχουν δυο περιπτώσεις :

Α) Τα Battery packs / παρελκόμενα/ συσκευή τους πρέπει να συνοδεύονται με δελτίο αποστολής του πελάτη Β2Β.

Σε αυτή τη περίπτωση το δελτίο ποσοτικής παραλαβής που θα εκδώσουμε  θα είναι με σειρά 040Χ και θα πρέπει να αναφέρουμε στο πεδίο Εναλ. παραστατικό τον κωδικό του δελτίου αποστολής του πελάτη. Επιπλέον επάνω στο δελτίο του πελάτη γράφουμε με καθαρά γράμματα την ημερομηνία και τον κωδικό του δελτίου που καταχωρήσαμε στο πρόγραμμα.

Β) Τα Battery packs / παρελκόμενα/ συσκευή των B2C να μην συνοδεύονται με δελτίο αποστολής του πελάτη / ιδιώτη

Σε αυτή τη περίπτωση το δελτίο ποσοτικής παραλαβής που θα εκδώσουμε θα είναι σειρά 04Δ0.

Και στις δύο περιπτώσεις η ποσότητα που θα καταχωρήσουμε θα πρέπει να αντιστοιχεί στα τεμάχια που έχει παραδώσει ή αποστείλει ο πελάτης για παράδειγμα, εάν ο πελάτης έχει στείλει μια μπαταρία και ένα φορτιστή τότε το δελτίο ποσοτικής παραλαβής θα έχει ποσότητα δύο τεμάχια. Επιπλέον στην περιγραφή να αναφέρουμε τι είναι αυτό που έχουμε παραλάβει π.χ. 1 μπαταρία Χ και 1 φορτιστή Ψ.

  1. Σε κάθε παλαιό Battery pack το οποίο προορίζεται για Ανακατασκευή – Δημιουργία- Αντικατάσταση, θα πρέπει να επικαλύπτεται στην επιφάνεια του με μια κίτρινη χαρτοταινία , στην οποία θα αναγράφεται με μπλε, καθαρά γράμματα το νούμερο του δελτίου που τα συνοδεύει. Π.χ εάν ένας πελάτης έχει στείλει 1 μπαταρία και ένα φορτιστή θα πρέπει και η μπαταρία και ο φορτιστής να έχουν επάνω την κίτρινη χαρτοταινία.

Η κίτρινη  χαρτοταινία δεν θα αφαιρείται μέχρι ο πελάτης να παραλάβει  το νέο Battery pack

  • Τα παλαιά Battery pack με την κίτρινη χαρτοταινία, μαζί με το δελτίο ποσοτικής παραλαβής που εκδώσαμε τοποθετούνται σε ένα πλαστικό διάφανο σακουλάκι με κλιπ και παραδίδετε στον τεχνικό που θα αναλάβει τη Διάγνωση – Ανακατασκευή σύμφωνα με τη γεωγραφική θέση που έχει αναλάβει ( Αττική ή περιφέρειά) .

  Σε κάθε περίπτωση ο υπεύθυνος παραλαβής των παλαιών Battery pack θα πρέπει να διασφαλίζει ότι όλα τα pack που παραλαμβάνει βρίσκονται ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΙΑΦΑΝΟ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ, συνοδευμένα από τα απαραίτητα  δελτία και ότι δεν υπάρχει περίπτωση να χαθεί το δελτίο!

  1. Παραδίδουμε στους τεχνικούς τo διάφανο σακουλάκι που περιέχει το προς διάγνωση παλιό Battery pack μαζί με το δελτίο παραλαβής.
  • Τα παλαιά Battery pack της περιφέρειας τα αναλαμβάνει ο κ. Τσουμάκης Ιπποκράτης.
  • Τα παλαιά Battery pack της Αττικής τα αναλαμβάνει ο κ. Σπανάκης Παντελής.

ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΑΛΑΙΑ BATTERY PACKS ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ  ΔΙΑΦΑΝΗΣ ΣΑΚΟΥΛΑΣ.

Ο υπεύθυνος παραλαβής των παλαιών Battery pack ή η εκάστοτε πωλήτρια χονδρικής ενημερώνει τον πελάτη B2B για την προκαταβολή που θα πρέπει να  καταβάλει προκειμένου να ξεκινήσουν οι τεχνικοί την Διάγνωση και στη συνέχεια την  Ανακατασκευή – Δημιουργία – Αντικατάσταση των παλαιών Battery  pack.

Στις περιπτώσεις που οι πελάτες δεν επιθυμούν να προχωρήσουν σε επισκευή του παλαιού Battery pack και πρέπει να το στείλουμε πίσω με courier ή με πρακτορείο, τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Κάντε κύλιση στην κορυφή
elGreek
Μετάβαση στο περιεχόμενο