Brands

Στο batterypack.gr θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα μπαταριών για κάθε χρήση καθώς και μικροηλεκτρονικές συσκευές. Τα προϊόντα μας είναι επώνυμα , άριστης ποιότητας και σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές. Το batterypack.gr προσφέρει εγγύηση καλής λειτουργίας σε όλα τα προϊόντα.

Δείτε τους καταλόγους με τα προϊόντα μας

Δημιουργία battery packs για ειδικές εφαρμογές, ανακατασκευή παλαιών battery packs με νέα στοιχεία.

Vinnic

Η Vinnic επί 40 χρόνια ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις ...και για τις συσκευές του αύριο! Οι ηλεκτρονικές συσκευές νέας τεχνολογίας με πιο μικρές διαστάσεις, απαιτούν ασφαλείς και έξυπνες μπαταρίες, με νέα οικολογικά χημικά συστήματα, μεγαλύτερης χωρητικότητας, για πιο μεγάλη διάρκεια λειτουργίας. Η Vinnic επενδύοντας συνεχώς σε έρευνα και ανάπτυξη προσφέρει άριστη απόδοση, ελκυστικό design και την καλύτερη σχέση τιμής- ποιότητας για αλκαλικές μπαταρίες , μπαταρίες τηλεχειριστηρίων λιθίου , ρολογιών , απλές ενισχυμένες ( zinc Carbon).

Renata

Η Eλβετική Renata SA είναι ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως στις μπαταρίες λιθίου κομβιόσχημες. Είναι θυγατρική της Swatch Group Ltd στη Biel, ιδρύθηκε το 1952 ως κατασκευαστής εξαρτημάτων για μηχανικά ρολόγια και μέσα σε λίγα μόνο χρόνια, η εταιρεία έγινε κορυφαίος κατασκευαστής και προμηθευτής μπαταριών για ρολόγια και πολλούς τομείς ηλεκτρονικών προϊόντων (ιατρική τεχνολογία, RFID, έλεγχος ραδιοφώνου, μέτρηση και πολλά άλλα). Η Renata SA αναπτύσσει και παράγει, πρωτοποριακές, φιλικές προς το περιβάλλον και υψηλής ποιότητας λύσεις για ρολόγια χειρός και βιομηχανικές εφαρμογές

PowerSonic

Η PowerSonic με εμπειρία 50 ετών παρέχει μία πρωτοποριακή γκάμα μπαταριών και συσκευών. Οι σειρές των προϊόντων αναβαθμίζονται συνεχώς για χρήση σε νέες εφαρμογές. Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες μολύβδου είναι κατάλληλες για συστήματα συναγερμού, πυρανίχνευσης, UPS, αναπηρικά αμαξίδια, υδραυλικούς ανελκυστήρες Οι μπαταρίες Λιθίου ( LiFePO4) είναι κατάλληλες για ιατρικό εξοπλισμό, κέντρα δεδομένων, βιομηχανικες εφαρμογές και πολλές άλλες χρήσεις Ενημερωθείτε για όλες τις εκδόσεις μπαταριών PS, PS VDS, PG, PSL αλλά και άλλους τύπους μπαταριών μολύβδου, για τις υψηλής τεχνολογίας γεννήτριες, τις νέες σειρές UPS καθώς και τους φορτιστές μολύβδου.

Patona

Η PATONA είναι ο νούμερο 1 προμηθευτής μπαταριών στην Ευρώπη. Ανάπτυξη προϊόντων, παραγωγή, διανομή, χαμηλές τιμές ακόμη και για μικρότερες ποσότητες, μέγιστη διαθεσιμότητα, . ποιότητα, πιστοποίηση , μπαταρίες με στοιχεία Panasonic, LG, Samsung κ.λπ είναι τα χαρακτηριστικά των προϊόντων Patona. Mπαταρίες για κάμερες , βιντεοκάμερες, laptops , κινητά τηλέφωνα, videogames, κονσόλες, GPS, VHF, εργαλεία ( δραπανοκατσάβιδα , εργαλεία κήπου ) , μοντελισμού , φορτιστές laptops, φορτιστές κάμερας, e-scooter, robot σκούπες, αποστειρωτές και πολλά άλλα. Όλα τα είδη είναι πιστοποιημένα για ολόκληρη την ευρωπαϊκή αγορά και υπόκεινται σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους.

EVE

Η EVE Energy ιδρύθηκε το 2001. Μετά από 20 χρόνια ταχείας ανάπτυξης, η EVE έχει δημιουργήσει παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων και υπηρεσιών. Είναι μια εταιρεία μπαταριών λιθίου με συμβολή στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Ansmann

Η ANSMANN ιδρύθηκε το 1991 στη Γερμανία κατασκευάζοντας και διανέμοντας μπαταρίες . Σήμερα έχει εξελιχθεί σε μια από τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες στη Ευρώπη με μια ευρεία γκάμα μπαταριών καθημερινής χρήσης , επαναφορτιζόμενες μπαταρίες , φορτιστές , τροφοδοτικά , αντάπτορες , φακούς ειδικών χρήσεων , USD/DATA καλώδια , καλώδια φόρτισης , powerbanks και παιδικά φώτα δωματίου. Με τις πλήρως αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής , την τεχνογνωσία , τους ελέγχους ποιότητας και τις πολλές βραβεύσεις για την καινοτομία και την ποιότητα των προϊόντων της , υπόσχεται να ικανοποιήσει πλήρως τις ανάγκες για ενέργεια

Berenstargh

Berenstargh

Η Berenstargh ανοίκει στον όμιλο της Patona. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας, τεχνογνωσίας, καινοτομίας και προηγμένης σύγχρονης τεχνολογίας. Σήμερα, αποτελεί το νούμερο 1, στη χονδρική πώληση μπαταριών ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών, Πανευρωπαϊκά.

Overlander

Η εξαιρετική φήμη της Overlander για ποιοτική συναρμολόγηση μπαταριών ξεκίνησε το 1975, με την κατασκευή packs για ηλεκτροκίνητα τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα. Ενώ η τεχνολογία των μπαταριών, όπως και η ποικιλία στοιχείων και packs έχει εξελιχθεί με το χρόνο, η δέσμευσή της για την ικανοποίηση των αναγκών της βιομηχανίας, του εμπορίου και των μοντελιστών στην Αγγλία, παρέμεινε σταθερή. Τα τελευταία χρόνια επεκτάθηκε στην κατασκευή και προμήθεια και σε άλλους τομείς, όπως στο Εθνικό Σύστημα Υγείας της Αγγλίας, στη βιομηχανία, αεροδιαστημική, μηχανοκίνητο αθλητισμό και στην πανεπιστημιακή έρευνα. Συνεχίζει να βελτιώνει τις τεχνικές της δεξιότητες και γνώσεις, οι οποίες της επέτρεπουν να εξελίσει και να βελτιώνει τις κατασκευαστικές της δυνατότητες.

Overlander

Είμαστε κοντά σας.

Είμαστε κοντά σας. Επισκεφτείτε ένα από τα 3 service center, για να μιλήσουμε από κοντά για τις ανάγκες σας. Η τεχνογνωσία και η άριστη εξυπηρέτηση πελατών έχει οδηγήσει την εταιρεία μας σε ηγετική θέση στο χώρο.

Service centers.

Θέλετε να είστε πάντα ενημερωμένοι για τα νέα μας; Επιλέξτε να λαμβάνετε το newsletter μας με τις πιο πρόσφατες προωθητικές ενέργειες.

Scroll to top